Nyfiken på 2a Samfälligheten Åsa Bäckväg


Hej


Vad roligt att du är intresserad av vår samfällighet, här finns det 57 hushåll blandat mellan fristående hus om 136kvm samt radhus i två olika storlekar, ca 89kvm samt ca 120kvm.


Området byggdes 1978 och ligger med gångavstånd till affärer, salta bad, skola/förskola mm. 


Här har vi gemensamma utrymmen som kvartersstuga som går att låna för tex barnkalas med områdets lekplats precis utanför, ekonomibyggnad med diverse verktyg och plats att tvätta bilen. Vi har även en släpkärra som medlemmar kan hyra för en billig peng. 


I mars varje år har vi årsstämma där diverse punker avhandlas, tex årets storlek på avgiften till samfälligheten, för närvarande 10070kr. Även kostnad för vatten skall betalas till samfälligheten, enligt föregående års förbrukning med avstämning varje år.


Varje år har vi två ordinarie städdagar där medlemmarna hjälps åt med de åtgärder som behöver göras i området, utöver det har vi tidigare haft en sopdag för vinterns grus (eventuellt kommer den försvinna). Dessa tillfällen är även ypperliga tillfällen att träffa alla i samfälligheten över en grillad måltid och tex prata om "när taket skall läggas om".

Sidan är under uppbyggnad(Oktober 2019), vänligen återkom senare.